Nieuws

GemeenteBelangen Veendam organiseert inloopavond in WildervankINLOOPAVOND - Gemeentebelangen Veendam organiseert op donderdag 29 september a.s. een inloopavond voor de inwoners van Wildervank en Bareveld in het Bijleveldcentrum, van Delfstraat 45 te Wildervank. Aanvang om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze inloopavond is onderdeel van een cyclus van inloopavonden die GB organiseert. De inloopavonden zijn een belangrijk middel om politiek dicht bij de burger te brengen. En voor de raadsleden en wethouder een goed moment om met de inwoners van gedachten te wisselen. Alle raadsleden van GB als ook wethouder Henk Jan Schmaal zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Iedereen is welkom tijdens deze inloopavonden en er kan over alles gediscussieerd worden. Zowel zaken die de wijk betreffen maar ook de gemeentepolitiek komt aan bod.

Bijzonder actueel op dit moment zijn de plannen om windmolens langs de N33 te plaatsen.

Onderzoek door o.a. de Rijksuniversiteit Groningen heeft aangetoond dat het plaatsen van windmolens op de geplande locaties voor veel geluidsoverlast gaat zorgen voor bewoners van Veendam en Wildervank.

Gemeentebelangen verzet zich daarom tegen een plaatsing op deze plek en heeft al diverse malen op alternatieve locaties gewezen.