Nieuws

Start van nieuwe ATB/Toerafdeling StormvogelsSTORMVOGELS - Wielrenvereniging Stormvogels in Veendam start binnenkort met een nieuwe ATB/Toerafdeling. De club geeft daarvoor op zondag 2 oktober a.s. het officiële startschot.

Het bestuur van Stormvogels, onder leiding van interim-voorzitter Sievert Uneken, zal deze zondag om 10.00 uur aanwezig zijn bij Het Koetshuis in recreatiegebied Borgerswold. Daar vandaan zal even later een groep ATB'ers vertrekken voor een trainingsrit.

ATB'ers uit Veendam en omstreken die geïnteresseerd zijn in een (eventueel) lidmaatschap van deze nieuwe afdeling, kunnen op 2 oktober een rondje biken.

Belangrijk om te vermelden is het uitgangspunt van de ATB/Toersectie, dat is sportiviteit in combinatie met veel gezelligheid. Het is voor iedereen mogelijk om op zijn of haar eigen niveau actief te zijn.

Op den duur is het de bedoeling om de deelnemers/leden in te delen in een A- en een B-categorie. Daarnaast is er een groep voor de beginnende bikers.

De ATB-afdeling houdt van afwisseling. Dat wil zeggen dat er in de ene week gereden wordt over (een deel van) het ATB-parcours door Borgerswold, de andere week gebeurt dat in bijvoorbeeld Gieten of Exloo. Bovendien doet de wielervereniging ook regelmatig mee aan georganiseerde ATB- of toertochten in de regio.

Ook voor de jeugd (9-15 jaar) komt er op korte termijn een aparte ATB-afdeling, meer info hierover op de site.

Nieuwsgierig of geïnteresseerd: zie voor meer informatie de website van de Stormvogels.

www.stormvogelsveendam.nl