Nieuws

Veendammer talenten en Burdy treden optijdens Vrijwilligers Bedankavond in Veendam.VRIJWILLIGERS BEDANKAVOND - Op vrijdag 28 oktober 2011 wordt in cultuur en congrescentrum vanBeresteyn weer de jaarlijkse Vrijwilligers Bedankavond gehouden. De avond is een initiatief van het Steunpunt Vrijwilligerswerk, de Rabobank en de gemeente Veendam voor alle vrijwilligers die in Veendam actief zijn in de sport, zorg, cultuur, welzijn enz. Wel is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang!

U wordt er ontvangen met een kopje koffie, daarna zijn er op het podium optredens van lokale sterren. Zo kunt u genieten van de muzikale kwaliteiten van de operettevereniging Veendam Wildervank ter promotie van de operette ‘Saison in Salzburg' die de OVW in het voorjaar 2012 op de planken gaat brengen. Natuurlijk is Pieta Loots met haar alter ego Corry van Gorp ook weer van de partij, de fractie van de Partij van de Arbeid en is er een bijzonder optreden van onze burgemeester en de wethouders. Immers, vorig jaar tijdens de Vrijwilligers Bedankavond vond burgemeester Meijerman dat het college niet achter kon blijven met een optreden, en dus staan ze er dit jaar. Komt dat zien dus!

Omdat 2011 is uitgeroepen tot Internationaal Jaar van het Vrijwilligerswerk komt de populaire Groninger zanger Burdy ook optreden, met een gastoptreden van de Clownsstichting Wuppie en Wappie.

Na de optredens reikt de Rabobank de lokale complimenten Helden om de Hoek uit.

Na afloop kan iedereen nog gezellig napraten in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.

Gratis toegangskaarten bij welzijnsinstelling Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.