Nieuws

Programma Koopavondoptredens najaar 2011KOOPAVONDOPTREDEN - De donderdagavonden van de drie laatste maanden van dit jaar staan weer in het teken van de Koopavondoptredens.

Elke donderdag in de foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn van 20.00 tot 21.30 uur kan het publiek weer genieten van muzikaal talent uit de regio.

De toegang blijft gratis.

6 oktober, Operettevereniging Veendam Wildervank met solisten brengen een selectie uit de mooiste operettes.

13 oktober, tenor Hink Uil en pianist Piet Lingbeek zijn al jaren onafscheidelijk en hebben een prachtig repertoire van luisterliedjes.

20 oktober, Friends is een jong koor uit Blijham samengesteld uit leden die bij diverse koren hun sporen hebben verdiend.

27 oktober, Ressesion, symfonische rockmuziek. Dit orkest staat onder leiding van de bekende pianist Alex Staal.

3 november, een zangensemble uit Winschoten is de klassieke noot in het programma.

10 november, Popkoor Funism een groep jonge vrouwen en 3 jongemannen presenteren een fris en swingend programma van moderne muziek.

17 november, Just4Fun is een amusementskoor wat zijn naam eer aan doet, vrolijke liedjes voor ieders oor.

24 november, dat wordt een bijzondere avond. Na het grote succes op 5 mei j.l. zullen ook deze avond weer jonge talenten het publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

1 december, Spoor Biester brengt een programma waarin iedereen zijn eigen weg kan vinden.

8 december, drie mannen, heel verschillend, maar ieder met een verhaal. Fre Westerhof met kleine verhaaltjes,"Keudels", Henk Puister, verhaaltjes en komische gedichten en Jaap Nienhuis vertelt over zijn belevenissen.

15 december, het Winkler Prins Harmonie Orkest, het schoolorkest die een grote professionaliteit uitstraalt.

22 december, kerstprogramma met de Scheepsjoagers en Henkie (Die goldene stimme) met een sfeervol repertoire van mooie kerstliederen.