Nieuws

Nieuwe glasvezelnetwerk in Veendam ? Bekendmaking tijdens SC Veendam - AGOVVGLASVEZEL - Op vrijdag 30 september, in de rust van de wedstrijd SC Veendam - AGOVV Apeldoorn, zal Parkstadglas bekend maken of de actie voor glasvezel in Veendam is geslaagd, en tevens de uitreiking verrichten van de eerste prijs, een tablet computer die beschikbaar is gesteld door Telecombinatie Veendam. Parkstadglas en SC Veendam nodigen alle deelnemers van de Parkstadglas aktie uit de wedstrijd te bezoeken tegen het gereduceerde tarief van 8 euro (in plaats van 15 euro) per ticket en kinderen tot en met 13 jaar betalen slechts 3 euro.

Hiervoor hoeft u slechts bij aankoop van uw tickets aan te geven dat u heeft deelgenomen aan de Parkstadglas aktie en dient u uw postcode en huisnummer ter verificatie op te geven (maximaal 6 tickets per adres). De kaarten kunt u vanaf maandag 26 september tot en met donderdag 29 september afhalen bij de receptie van het Gjaltema Stadion aan de Langeleegte tussen 09:00 en 16:30 uur.

Onder de kopers van de Parkstadglas/SC Veendam kortingskaarten, verloot de club tevens twee keer twee business kaarten voor de wedstrijd van 21 oktober tegen FC Eindhoven, en ook nog  twee "Veur Altied" cult-t-shirts met een CD van het nieuwe clublied "Wij zijn de SportClub Veendam".


Reactie Plaatsen Of Bekijken....