Nieuws

Aanhoudingen na schietincident TripscompagnieGRONINGEN - De politie heeft woensdagmiddag drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident in Tripscompagnie. Het schietincident vond eind augustus plaats. De verdachten uit Winschoten (17, 19 en 47 jaar) zijn ingesloten en worden de komende dagen verhoord.

Zaterdagavond 27 augustus werd vanuit een auto geschoten op een boerderij aan de Tripscompagnieweg. Die politie stelde direct na de melding een uitgebreid onderzoek in rondom de boerderij. Daarbij werden meerdere hulzen gevonden. Naar aanleiding van het onderzoek werden de drie mannen uit Winschoten aangehouden. Het is nog niet bekend wat de aanleiding is geweest van het schietincident.

Getuigenoproep
De politie gaat verder met het onderzoek en sluit niet uit dat meer personen betrokken zijn geweest bij het schietincident. Vanwege het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het incident. Mensen die meer informatie hebben over het schietincident, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Getuigen die informatie hebben en dit alleen anoniem willen delen, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.