Agenda

Otto Lagerfett ‘Special Guest’ tijdens Oktoberfest VeendamDatum: 
zaterdag 1 oktober 2022 19:30

 

Special Guest (02).jpg

De grootste ‘Schlager König’ komt naar Veendam.

De datum 1 oktober 2022 stond al enige tijd vast bij de organisatie van het Oktoberfest Veendam, de kaartverkoop is weken geleden al gestart en de voorbereidingen zijn in volle gang. Echter was het volledige programma voor het Duitse bierfestival nog niet in kannen en kruiken. Zo was men de afgelopen tijd druk zoekende naar de juiste toevoeging van een act aan de Line-Up. Inmiddels is de zogeheten ‘Special Guest’ vastgelegd en bekend gemaakt door de organisatie.

Otto Lagerfett ‘Special Guest’ tijdens Oktoberfest Veendam
Hij staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland en heeft ontelbare gouden platen op zijn naam staan. Geheel in stijl is Otto een graag geziene artiest op festivals en in feesttenten door heel Nederland en Duitsland. Live on stage brengt hij hits als ‘Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana’ ten gehore, waarmee hij grote mensenmassa’s in feeststemming weet te brengen. Met het vastleggen van deze 4 e act is de Line-Up voor het van oorsprong Beierse volksfeest compleet. •

Palemiger Spatzen, De Alpenzusjes & Peter Mans
Tijdens het avondvullend programma bestaande uit traditionele Schlagers, bekende Aprés Ski hits en de allergrootste meezingers wordt het één groot feest der herkenning! De 6 koppige band ‘Palemiger Spatzen’ staat op 1 oktober voor de 2e keer op het Oktoberfest Veendam. Daarnaast maken ‘De Alpenzusjes’ hun opwachting tijdens de 7e editie van het Oktoberfest Veendam. Hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance behoeven verder geen uitleg. Net als Peter Mans die zeker niet mag ontbreken in de Line-Up! Naast meerdere sets vanachter de draaitafel verzorgd Peter ook de presentatie gedurende de avond.

Op zaterdag 1 oktober 2022 kan men eindelijk weer genieten van pullen bier, Deutsche bratwurst, optredens van diverse artiesten, und Viel Spass!! Zorg dat je op tijd een kaartje koopt via www.eventree.nl of de overige verkooppunten. Zolang de voorraad ‘Regular Tickets’ strekt betaal je €19,50 i.p.v. €24,50 voor een kaartje. Wees op tijd! (18+ evenement).