Agenda

Kledingbeurs bij Stichting VoorDoorDatum: 
dinsdag 12 juli 2022 10:00 tot 17:00

 

IMG_8393.jpg

Stichting VoorDoor organiseert vier keer per jaar een kledingmarkt voor de minima. Vaak kunnen zij niet bij Maxima terecht omdat ze net boven de grens van hun inkomen zitten. Maar het soms nog slechter kunnen hebben dan mensen bij de voedselbank. 

Maar het wil niet zeggen dat alleen die mensen mogen komen, het is eigenlijk voor iedereen. “We vragen een hele kleine bijdrage voor de kleding”, zegt Tiny Meijer van VoorDoor. “Wij hebben ook onkosten en met de kleding die wij verkopen kunnen we ook de kachel brandend houden.”

Babykleding is er vanaf maat 50 tot vijf keer XXL. 

Er is voor iedereen wat wils. Voor dames, heren, kinderen en pubers. Ook is er voor de dames en heren kleding met de grote maten. “We hebben schoenen, jassen, en we proberen het zoveel mogelijk aan te passen aan het seizoen. Dat lukt niet altijd, maar kan er alvast ook een leuke jas worden gekocht voor de winter.” 

“Het is allemaal goede kleding”, benadrukt Tiny. “Slechte kleding wordt gelijk uitgesorteerd en weggedaan. De kleding krijgen we binnen middels donaties. De kledingmarkt wordt ook steeds bekender. Als je kijkt hoeveel kleding we dit keer hebben is dat wel enorm.” 

“Ik zou zeggen komt allen. Op dinsdag van 10 tot 17 uur en op donderdag ook van 10 tot 17 uur. Van harte welkom en de koffie staat klaar.”