Agenda

Poeslief 2: een ode aan de kat met geweldige homevideo'sDatum: 
zondag 3 oktober 2021 19:00

 

02-Okt 3 Poeslief-2_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Poeslief 2: een ode aan de kat met geweldige homevideo's

Het vervolg op de film Poeslief draait op zondagavond 3 oktober in het Filmhuis. Groot kattenliefhebber Nicolette Kluijver heeft opnieuw de stem van filmkat Abatutu ingesproken. Iedereen houdt van kattenfilmpjes, of tenminste heel veel mensen. Daarom bedachten de makers Poeslief 2!  

Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met behulp van vele andere dieren heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. De film behandelt verschillende thema’s: katten en water, katten en honden, katten en andere dieren.

Poeslief was de enige film in coronatijd die een Kristallen Film Award wist te behalen. De film werd geproduceerd door de makers van De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis, en was een ode aan de kat. Ook het tweede deel zoomt in op de Nederlandse kat: het publiek wordt opgeroepen om hun leukste en/of grappigste kattenfilmpjes in te sturen via een speciaal platform. Een jury selecteert de meest originele, grappige en aandoenlijke video’s, die te zien zijn in de film. Naast Abatutu en de video’s van het publiek, krijgen dit jaar ook de bekendste Nederlandse social media katten, waarvan velen meer dan 100.000 volgers hebben, een rol in de film.

Kijk voor onze huidige Corinamaatregelen op vanBeresteyn.nl.

Datum: zondag 3 oktober
Aanvang: 19:00 uur
Toegang: € 8,00 [ Niet leden ]

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl