Agenda

Optreden Erwin de Vries en Michelle Veldhuis
tijdens gratis lunch JBCDatum: 
zaterdag 25 september 2021 00:00

 

Poster burendag.jpg

Vorig jaar, in alle Corona-hectiek, opende het Jakob Bruggemacentrum (JBC) in Veendam de deuren voor de verenigingen en clubs, die in verband met sluiting van de Dukdalf een ander onderkomen moesten zoeken. Inmiddels biedt het JBC onderdak aan vijf biljartclubs, vier dartteams, twee volksdansgroepen en een Yoga-club. Ook voor vergaderingen, workshops en trainingen is het JBC inmiddels al bij menigeen bekend.

Het centrum heeft vorig jaar al een open dag gehouden, maar wegens Corona was dat niet echt een succes. Daarom willen we dat dit jaar nog eens over doen en pakken we flink uit! Dat doen we tijdens Burendag op zaterdag 25 september 2021. ’s Middags vanaf 13:00 uur kunnen de kinderen zich (overdekt) vermaken met maar liefst drie luchtkussens (een voetbaldoel, een mega-dartbord en een springkussen) en een Mobiele Escape Room (ook leuk als ouder/kind activiteit), terwijl er voor de (jong)volwassenen workshops worden gegeven in Biljarten en Darten. Maar ook gewoon een praatje en een kop koffie kan natuurlijk ook! De eerste kop koffie/thee krijgt u van het JBC evenals de ranja voor de kids (hele dag gratis)!

Voor de kinderen is er ook nog een kleurwedstrijd! De kleurplaten zijn te downloaden op de Facebookpagina en de website. Bij inlevering van de kleurplaat in het JBC (op de Open Dag) krijgt ieder kind een zakje snoep (één per kind en zolang de voorraad strekt)

Maar voordat het zover is gaan we eerst met elkaar lunchen! Tussen 11:00 en 12:30 uur kunnen de inwoners van Veendam in het JBC een broodje komen eten onder muzikale begeleiding van Erwin de Vries en Michelle Veldhuis!

’s Middags kun je gewoon binnenlopen, maar voor de lunch is reserveren gewenst want VOL = VOL* en OP = OP!

Wij kijken uit naar een hele leuke dag voor jong en oud! Kijk voor alle informatie en aanmelding voor de lunch op www.jbcveendam.nl . Of stuur je lunch-aanmelding naar jbc.veendam@gmail.com. Even binnenlopen kan natuurlijk ook!

Wij hopen u te zien op zaterdag 25 september! **

  • Wij houden als buurthuis altijd rekening met de huidige regelgeving omtrent Covid-19
  • Vooralsnog hanteren buurthuizen de regels die gelden voor horeca en sportkantines. Wij zullen dus bij binnenkomst om een Corona Toegangsbewijs vragen.