Agenda

Aanstormend cabarettalent in vanBeresteyn



Datum: 
vrijdag 21 december 2018 20:15

 

Dec 21 Cameretten_0.png

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland komt naar Veendam! Duizenden mensen zagen tijdens dit festival de eerste stappen van Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen en Ronald Goedemondt. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen.

In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Ruim vijftig jaar verder en Cameretten Festival is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van de toekomst.

De strijd om de winst van Cameretten Festival 2018 is gestreden. Na de selecties, workshops, try-outs, de halve finale en finale is het nu tijd voor de finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Kom een avondje lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 53e editie.

Datum: Vrijdag 21 december
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 16,50

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl