Agenda

De Troebadoers spelen Appeltoarde en rooie wienDatum: 
zaterdag 10 november 2018 20:15

 

nov 10 Troebadoers.JPG

Na een pauze gaan de Troebadoers weer de theaters in. Jan Henk de Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering kunnen niet zonder elkaar. Appeltaart, Rode Wijn en vadertje Tijd brachten deze ‘outlaws’ van het Groninger Land opnieuw naar de repetitieruimte en naar de studio.

Bepakt en bezakt met gitaren en een nieuwe CD met twaalf nieuwe liedjes trekken de mannen door Stad en Ommelaand en kijken stiekem richting Friesland, Drenthe én de rest van de wereld. Meer dan een jaar lang hebben de mannen geobserveerd, geschreven en geschrapt. Het resultaat hoort en ziet u deze avond. Edwin zingt over z’n dochtertje, Jan Henk over oma Siepeljus en Alex o.a. over vogeltjederij. Veel nieuw werk dus. Maar ook de hits Riekdom en de Nacht worden natuurlijk gespeeld.

De Troebadoers dagen bezoekers van hun show uit om een eigen gebakken appeltaart mee te nemen. De taart wordt op het podium geproefd en de winnaar van de allerlekkerste taart krijgt een CD.  De winnaar van de allerlekkerste taart van de gehele theatertour wint een huiskamerconcert van de Troebadoers. Dus houd je van de Troebadoers én van appeltoarde? Op 10 november heeft u beide op één avond!

Na afloop van de show komen de Troebadoers even nazitten in het Grand Café om met u een wijntje te drinken.

Datum: zaterdag 10 november 2018
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 20,00

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl