Agenda

Bloemschikdemonstratie Groei & Bloei in Hotel Parkzicht



Datum: 
woensdag 25 april 2018 20:15

 

Woensdag 25 april 2018 wordt er in Hotel Parkzicht, Museumplein 3 te Veendam, een bloemschikdemonstratie gegeven door Gerda Jager. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang ongeveer 20.15 uur na de Algemene Ledenvergadering.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en rond de 40.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportages en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Gerda Jager van De Bloemenstee in Westerlee is vooral bekend van haar bloemwerk voor uitvaarten maar ook voor een bloementaart of een biedermeierboeket draait zij haar hand niet om.  Na de Algemene Ledenvergadering van Groei & Bloei Veendam zal zij een demonstratie geven van haar kunnen. De gemaakte stukken zullen aan het eind van de avond worden verloot onder de aanwezigen.