Agenda

Marjolein Meijers Band in Huis voor de Kunst



Datum: 
vrijdag 9 maart 2018 20:00

 

Marjolein Meijers Band-1.jpg

Een bruisende avond theatervoorstelling/concert: "Muziek" met Marjolein Meijers Band

Als je als muzikant al 40 jaar op de staat en van die 40 jaar al 30 jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat MUZIEK! niet zomaar eigen liedjes zijn maar ook een persoonlijk en muzikaal verhaal in mijn moedertaal. Van Rotterdam naar Ierland, langs koppige cajuns en Amerikaanse old time naar oost Europees.

"MUZIEK!" staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen. Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers . "MUZIEK!"  Bruist, zindert, lacht en ontroert!

Quote over de eerdere programma`s van de Marjolein Meijers Band: "De afwisseling waarmee dit alles wordt gebracht resulteert erin dat het publiek in een emotionele achtbaan terechtkomt. Vrolijkheid, verdriet, verbazing en uitzinnigheid in een recordtempo. Muzikanten Walter en Onno Kuipers steunen haar als een geoliede machine."

Marjolein Meijers: zang, bas, gitaar banjo, Walter Kuipers: viool, mandoline, bouzouki, doedelzak en Onno Kuipers: accordeon, trekzak, gitaar

Vrijdag 9 maart 2018
Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
​Huis voor de Kunst, Stationsstraat 10, Veendam

Entree: 15,00 p.p. incl. koffie, thee en heerlijke traktaties & kinderen t/m 15 jaar gratis