Agenda

Trio Ellian in Huis voor de Kunst



Datum: 
zondag 15 oktober 2017 15:00

 

Trio Ellian.jpg

Drie bevlogen musici die graag van zich laten horen in het Huis voor de Kunst. Trio Ellian dat alleen maar intrigeren zal met een fantastisch luisterrijk programma. Ellen Klopstra - sopraan, Annet Schippers-Koolhaas - hoorn en Liesbeth Wildeveld - piano vormen samen het opvallende trio Ellian.

Voor de combinatie sopraan, hoorn en piano zijn er liederen uit de romantische periode van H. Berlioz, R. Strauss, C. Gounod en diverse "minor composers" gecomponeerd. Ook moderne componisten hebben voor deze bezetting geschreven en zijn er daarnaast veel transcripties mogelijk. De hoorn mengt goed met stem en piano, samen vormt het een prachtig welluidend geheel. De trio's worden afgewisseld met liederen voor sopraan, piano en met hoorn (solo) dat verrassend overkomt.

U kunt o.a. luisteren naar romantische werken van wereldberoemde componisten als J. Massenet, G. Fauré, Richard Strauss, C. Gounod, H. Berlioz en C. Saint-Saëns te midden van de (museale) 17e eeuwse kunstcollectie van het Huis voor de Kunst.

Zondag 15 oktober 2017
Aanvang 15:00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Huis voor de Kunst - Stationsstraat 10 te Veendam
Entree: 15,00 p.p. incl. koffie, thee en heerlijke traktaties
Kinderen t/m 15 jaar gratis entree

www.huisvoordekunst.com/evenementen