Agenda

Met de hemel weet je het nooit in Huis van de Kunst



Datum: 
vrijdag 24 februari 2017 20:00

 

Matthijs Spek en Theo Mackaay.jpg

Een sfeervolle avond vol ontroerende en betekenisvolle bespiegelingen op thema's als vriendschap, verlies, zingeving en de liefde binnen een intieme akoestische setting.

Bij Theo vloeien Americana, pop, country, blues en rock op soepele wijze samen met de Nederlandse taal. Geen nederpop, geen kleinkunst, geen gladde Nederlandstalige popmuziek, maar Nederlands met blues en soul.

'Met de hemel weet je het nooit' belicht Theo Mackaay echter  een zeer persoonlijk, kwetsbaar en universeel menselijk verhaal.  Het releaseconcert vond op 1 november 2016 plaats in een uitverkocht TivoliVredenburg te Utrecht. Nu te zien en te beluisteren in het Huis voor de Kunst.

'Mooie luisterliedjes' - NRC Handelsblad

'Theo Mackaay is, behalve een subliem beeldend kunstenaar, ook een magistrale zanger en gitarist' - Henk Westbroek, Sena Performers Magazine

'Op deze ouderwets goed klinkende productie veel lekker in elkaar geweven gitaarpartijen. Theo Mackaay ontpopt zich daarbij als ouwe rocker, doordouwer en als chansonnier met een warm doorleefd stemgeluid die zingt over het leven en alles wat daarbij komt kijken' – Muziekwereld

24 februari 2017
Aanvang: 20:00 uur
Inloop vanaf 19:30 uur.
Entree: €15,00 p.p. kinderen t/m 15 jaar gratis entree incl. koffie/thee en traktaties

Huis voor de Kunst
Stationsstraat 10
9641 KE te Veendam

Meer info: www.huisvoordekunst.com/evenementen