Nieuws

Uitdagende Klimbos Veendam is geopendIMG_0277.jpg

Na ruim een jaar van voorbereiding is het zover; Klimbos Veendam is open! In het prachtige recreatiegebied is een heus klimbos gerealiseerd met 3 uitdagende routes voor alle leeftijden.

Het klimbos is gerealiseerd aan de voormalige toegangsweg naar de vuilstort. Het bosperceel aan de waterrand leent zich uitstekend voor het klimbos. Er is de mogelijkheid te kiezen uit 3 gevarieerde routes waarvan er 1 route via een zip-line over het water eindigt op een eiland. Via een touwbrug kom je weer op het vaste land. Een heerlijke uitdaging waar jong en oud kan genieten.

IMG_0311.JPG

Naast het klimbos is er een horecagelegenheid gecreëerd zodat men voor, tijdens of na het klimmen lekker kan genieten van een kop koffie of een ander drankje of hapje. Om zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het klimbos is er tijdens het Pinksterweekend een speciale actie. Iedereen kan voor een gereduceerd tarief van € 10,= klimmen in het nieuwe klimbos. Voorkeur is wel om even te reserveren want vol=vol!

IMG_0346.JPG

Borgerswold-Experience biedt naast het klimbos diverse andere outdoor-activiteiten aan. Voor paintball, kidspaintball, vlotten bouwen, boogschieten, atb-verhuur kano varen, enz. kunt u hier ook terecht.

IMG_0356.JPG