Nieuws, Regio

Isolatieactie in Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Veendam van start!



Rechtenvrij-Isolatieactie.JPG

Doordat steeds meer bedrijven de isolering van woningen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom starten verschillende Oost-Groninger gemeenten een isolatieactie. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatie aanschaffen tegen een scherpere prijs.
 
Jouwbespaarcoach heeft de actie namens de gemeente in samenwerking met het Regionaal Energieloket opgezet. Onafhankelijke technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben bij verschillende installateurs in de regio offertes opgevraagd. Op basis van prijs, kwaliteit en garanties is de beste installateur voor de actie gekozen.
 
Online informatiebijeenkomst 
Ter voorbereiding op de actie worden in juni verschillende online informatiebijeenkomsten georganiseerd. Voor Stadskanaal is dit dinsdag 13 juni, Oldambt en Pekela donderdag 15 juni en voor Veendam op woensdag 20 juni. Inwoners kunnen zich aanmelden via regionaalenergieloket.nl/acties. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie toegelicht en kunnen inwoners hun vragen stellen. Ook de installateur is hierbij aanwezig.
 
Inschrijven voor de isolatieactie
Inschrijven voor een vrijblijvende offerte kan de dag na de informatieavond. Inwoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.
Inschrijven kan via regionaalenergieloket.nl/acties. Meer informatie is ook te vinden op: Jouwbespaarcoach.com/isolatie.
 
Jouwbespaarcoach.com
Jouwbespaarcoach.com is een gezamenlijk initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, om woningeigenaren te helpen bij het besparen van energie en het verduurzamen van de woning. Voor meer informatie zie: www.jouwbespaarcoach.com