Nieuws, Sport

2e editie De Romein Beachvolleybal, 19 en 20 juni 2020Poster De Romein Beachvolleybal 2020-A.jpg

Na een succesvolle 1e editie van De Romein Beachvolleybal zijn we op zoek gegaan naar een geschikte datum in 2020. En deze hebben we gevonden, namelijk vrijdag 19 en zaterdag 20 juni. 

Toernooi informatie: 
Het toernooi vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020. Op het strand van recreatiegebied Borgerswold zullen 8 á 10 speelvelden komen te liggen. Alle deelnemende teams spelen zowel op vrijdag 19 als zaterdag 20 juni hun wedstrijden.

Tijdens het De Romein Beachvolleybal wordt er gespeeld in de volgende categorieën:

  • Heren Competitie
  • Heren Recreatief
  • Dames Competitie
  • Dames Recreatief
  • Mix 2 Heren / 2 Dames

Tijdens De Romein Beachvolleybal wordt er gespeeld volgens de officiële NEVOBO Beachvolleybal regels. Ieder team dient gedurende het toernooi een scheidsrechter en een teller te leveren.

De organisatie is net als vorig jaar in handen van Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam in samenwerking met volleybalvereniging Flash Veendam. Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw team in te schrijven: www.indoorcentrumveendam.nl Houdt bij het inschrijven rekening met het feit dat de recreatie categorieën verschillen van de competitieve categorieën.

1e speeldag, vrijdag 19 juni met Beach Party na afloop
Net als vorig jaar worden de wedstrijden verdeelt over twee speeldagen. Te beginnen op vrijdagavond 19 juni. Rond de klok van 19:00 uur zullen de eerste wedstrijden van start gaan op het strand van Recreatiegebied Borgerswold. Ieder team zal 2 á 3 wedstrijden spelen deze avond, waarna er aansluitend tijd is voor een feestje! In de feesttent zullen tijdens de Beach Party twee live acts te zien zijn. Van dansend op een wervelwind aan hitjes, oude knallers en uitschieters van ‘De Lievelings DJ’s van je Zusje’ tot springend op de partyknallers van DJ Peter Mans. Kortom, een gezellige afsluiter van de eerste speeldag samen met alle deelnemers en toeschouwers!

2e  speeldag, zaterdag 20 juni met Beach Party na afloop
Op speeldag twee zal rond de klok van 10:00 uur het De Romein Beachvolleybal hervat worden. Alle teams zullen de overige wedstrijden van het programma afwerken om vervolgens te weten wie er per speelcategorie op het podium zullen staan. Naar verluid zal de prijsuitreiking tussen 19:00-20:00 uur gehouden worden in de feesttent. Waar aansluitend ook wederom een Beach Party georganiseerd wordt voor alle deelnemers, toeschouwers en overig publiek. In tegenstelling tot de avond ervoor hebben maar liefst 3 live acts in de feesttent. 

Capital Candy
Cheatday op de dansvloer, oftewel een supersappige show vol energie die varieert in verschillende stijlen, smaken en tempo’s. Dit allemaal gebracht met de nodige souplesse, een tikkeltje Amsterdamse bluf en natuurlijk verse suikerspinnen!

Lampegastuh​
Dit mannenduo was in no-time een ware feestsensatie. En dat ze daar geen problemen mee hebben bewezen ze al eerder op de grootste podia van Nederland. Daarnaast werden ze zelfs twee keer beloond met de award voor de ‘Populairste DJ act van Nederland’.

Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh- én Flügel gadgets.

DJ Peter Mans
Net als op de vrijdagavond zal Peter wederom plaats nemen achter de draaitafel! Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak weet Peter er altijd en overal een feest van te maken voor jong en oud! Muziek van 70's tot 00's, van feest tot urban in de mix en natuurlijk de hits uit de Top 40! Peter Mans kan het allemaal!

Diverse horeca stands tijdens De Romein Beachvolleybal
Naast het spelen van wedstrijden zorgt de organisatie ook voor een stukje gezelligheid voor alle deelnemers, toeschouwers en overig publiek. Zo zullen er diverse horecastands plaats nemen op het evenemententerrein voor een ‘natje en droogje’. Sportcafé Sportplein verzorgd net als vorig jaar de ‘drinks’. Van een warm bakje koffie tot verse smoothie en natuurlijk lekkere koude biertjes. Qua drinken zal er een breed aanbod zijn voor een ieder.

Het ‘food’ gedeelte is dit jaar in handen van cateraar Vijfschaft. Van ontbijt, lunch, tussendoortje tot warme maaltijd zal er voor een ieder wat wils zijn bij één van hun foodstands.

Voor verdere invulling van het evenementen terrein zijn we druk aan het rondkijken. De locatie Borgerswold bied daarin diverse mogelijkheden. Waaronder het nemen van een frisse duik tussen de wedstrijden door.

Meld je team aan vanaf vandaag
Kortom, meldt je vanaf 1 maart aan voor dit sportieve en gezellige volleybal evenement. Aanmelden is mogelijk via www.indoorcentrumveendam.nl Ook als niet-volleyballer is het zeker de moeite waard om op 19 en 20 juni van de partij te zijn tijdens de 2e editie van het De Romein Beachvolleybal.