Nieuws, Sport

Nieuwe multifunctionele trainingsequipment in sport- en gezondheidscentrum geopend in Oxygym_MG_7070.jpg

Tekst Hans van Noort

Unieke aanwinst voor de regio Veendam

Om 11 uur openen Paulo Boer - eigenaar, zijn dochtertje Loïs en Gibril Sankoh, oud prof voetballer van FC Groningen het nieuwe multifunctionele trainingsequipment in sport- en gezondheidscentrum Oxygym aan het Boven Oosterdiep, door gezamenlijk een feestelijk lint door te knippen. Muziekklanken worden ten gehore gebracht door Jazz Mate en de aankleding en rode loper is verzorgd door Lamain Verhuur Veendam.

_MG_7143.jpg

Na enkele weken intensief (ver)bouwen door DNA (De Nederlandse Afbouwgroep b.v.) is het eindelijk zo ver. De genodigden en het publiek nemen een kijkje in de nieuwe eigentijdse sportaccommodatie. Vele bekende gezichten vanuit de krachtsportwereld zijn naar Veendam afgereisd om Paulo en zijn team te feliciteren met hun nieuwe onderkomen.

_MG_7092.jpg

Je vindt er zoal: een heuse boksring van 3 x 3 m (vloermaat 4 x 4m), een speciaal roeiapparaat, een luxe loopband, sledge hammers, medicine ballen, bulgariar bags, dumbells in alle soorten en maten, bokszakken van een speciale lengte, een squatrek voor allerlei trainingsmogelijkheden. Ook een bijzondere Matrix airfiets behoort tot de inventaris. Op deze fiets train je niet alléén je benen en voeten, maar ook je armen! Alles straalt kwaliteit en luxe uit.

_MG_7111.jpg

Er vinden de gehele middag demonstraties plaats van o.a.:

Michael Duut          -  MMA / Kickboxing;
Amber Bodde         -  fitness demo op de nieuwe apparatuur;
Sean van der Wiel  -  personal training;
Marcellino Kemna   -  padsen - slaan en trappen tegen een stootkussen.

_MG_7149.jpg

Het gehele team van Paulo Boer met Frans, Heidy én voedingscoach Richard Jans geven doorgaand uitleg over alle mogelijkheden die het nieuwe trainingscentrum biedt. De nieuwe kledinglijn van Paulo Boer – van T-shirts tot bokshandschoenen en speciale beschermingsattributen wordt eveneens gepresenteerd. Veendam mag trots zijn op zo’n accommodatie binnen haar gemeentegrenzen.  Wij wensen Paulo en zijn team heel veel succes toe.

Meer informatie: www.pauloboer.nl