Nedmag Flash laat kans op winst liggen

Foto's: ghd-photography

VOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag hebben de dames van volleybalvereniging Flash wederom verloren. Ditmaal van Reflex uit Kampen die met een 1-3 winst weer huiswaarts keerden. Vooraf gezien waren de meiden van Nedmag Flash blij geweest met een punt van de nummer 5. Achteraf gezien had er meer in gezeten. De setstanden waren:

Net als vorige week begon Nedmag Flash slap aan de wedstrijd. Er was weinig beleving en er werden veel onnodige fouten gemaakt wat resulteerde in een
0-1 achterstand. In de tweede set werden de rollen omgedraaid en kon Nedmag Flash meer druk zetten met de service en wist ook aanvallend de bezoekende ploeg de wil op te leggen.

In de derde doorgang bleef Nedmag Flash druk houden. Bij een 18-12 voorsprong was de set al bijna gespeeld. Reflex gooide echter met een servicebeurt roet in het eten en won alsnog de derde set. In de vierde en laatste set liep Reflex direct een aantal punten uit. Nedmag Flash kon niet aanhaken en Reflex speelde de wedstrijd degelijk uit.

Nedmag Flash zal de komende tijd punten moeten pakken om niet te degraderen uit de Tweede divisie A. Over twee weken spelen de dames in Drachten tegen Turfstekers. 8 maart wordt er weer in de Parkstadhal gevolleybald tegen directe concurrent Olhaco uit Hoogeveen.