Judoka Arjan de Vries tweede op districtskampioenschap Judo

JUDO - De 28-jarige Arjan de Vries heeft afgelopen zaterdag een bijzonder goede prestatie neergezet.

Op de districtskampioenschappen senioren wist de judoka van Judoschool Veendam in de klasse -90 kilogram een verdiende tweede plaats te behalen.

In de eerste ronde werd verloren van de latere kampioen Seije Gorter. De overige wedstrijden werden allen met een vol punt beslist.

In dezelfde klasse wist Lars Dinjens een knappe vierde plaats te behalen. Met zijn 18 jaar was hij de jongste deelnemer in deze klasse.Desondanks wist hij zich naar een podiumplaats te knokken.

In de klasse tot 66 kilogram wist Harmen Weites geen prijs te behalen. De eerste ronde was Wytze de Jong na een goede wedstrijd de sterkere. In de herkansingen liet Harmen zich verassen door Sten Strooker uit Groningen.

Lennart Siefkes kon vanwege ziekte helaas niet in actie komen.