Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaas ook in Wildervank aangekomen.

Door op maandag, 26 november, 2007 - 16:16

Een verslag van: Gerrit Wagenvoorde.

WILDERVANK - Zaterdag 24 november was de Sinterklaasintocht in Wildervank. Een hele lange tocht, want het begin was om 13.00 uur in Bareveld. Vervolgens ging het met een stop bij Boelens door naar het winkelcentrum aan de Apollolaan.

De belangstelling van het publiek concentreerde zich bij het winkelcentrum. Hier arriveerde Sint te voet, omdat onderweg zijn schimmel problemen gaf en hij ook zijn mijter nog eens verloor.

Bij het winkelcentrum werd hij verwelkomd door de heer Jonker van de winkeliersvereniging Wildervank. Hier werden een aantal liedjes gezongen onder leiding van de hoofdpiet.

Aan het eind van het bezoek aan het winkelcentrum nodigde Sint alle kinderen uit om nog even naar Boelens te gaan. Van die uitnodiging werd ruim gebruik gemaakt, zodat het een gezellig samenzijn werd in dit Wildervankster zalencentrum.

Sint begroette hier veel kinderen, die op hun beurt enthousiast meezongen en sprongen bij de liedjes. Ook konden een paar kinderen nog met een prijsje naar huis, omdat ze het juiste antwoord wisten op enkele vragen.

Na nog te hebben genoten van warme chocolademelk en een stuk speculaas en van veel liedjes moest Sinterklaas om ongeveer kwart over vier weer verder om ook andere kinderen blij te maken met een bezoek.Voor meer foto's van Gerrit Wagenvoorde. klik op deze regel