Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe zorgen we er samen voor dat bezoekers langer in de provincie Groningen verblijven?

Door op dinsdag, 23 mei, 2023 - 09:19

Logo Hackatour.jpg

Dat is de vraag die we gaan beantwoorden tijdens de Hackatour! De Hackatour is een meervoud van een hackathon: de manier om in één dag tot de meest creatieve en innovatieve oplossingen te komen om het verblijf van bezoekers in de provincie Groningen te verlengen.

Het programma Vrijetijdseconomie van Economic Board Groningen organiseert maar liefst vier hackathons door de hele provincie Groningen. Op de maandagen in juni zijn ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector van harte welkom om mee te denken en tot de beste antwoorden te komen.

Per regio gaan teams van ondernemers, organisaties, onderwijs en overheid samen aan de slag om antwoorden te vinden op de uitdagingen van de vrijetijdseconomie in Groningen. Het team met het beste idee van de regio wint 5.000 euro startgeld om het idee tot uitvoering te brengen.

Hackatour
Denk mee over hoe de provincie Groningen dé vrijetijdsbestemming wordt. We dagen je uit met challenges en je komt in verbinding met andere ondernemers en organisaties die actief zijn in de vrijetijdssector.

Data

  • Maandag 5 juni: Hackatour Het Hogeland (en Ten Boer) - Op Maarhuizen, Winsum
  • Maandag 12 juni: Hackatour Eemsdelta & Midden Groningen (en Haren) - De Basiliek, Appingedam
  • Maandag 19 juni: Hackatour Zuid Oost Groningen – Borgerswoldhoeve, Veendam
  • Maandag 26 uni: Hackatour Westerkwartier (en Hoogkerk) – Allersmaborg, Ezinge

Aanmelden is verplicht. Meer informatie:  economicboardgroningen.nl