Sport

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi weer als vanouds!



IMG_6431.JPG

Afgelopen week stond het Indoorcentrum in Veendam in het teken van volleybal én gezelligheid. Op woensdag 17 en vrijdag 19 mei werd er door ruim 200 volleyballers fanatiek gestreden om als winnaar uit de bus te komen van deze 8e editie. Ondanks dat het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi de afgelopen 3 jaren geen doorgang kon vinden, was het volgens de organisatie weer als vanouds!

Sportief, fanatiek & spannend
Tijdens de eerste speelavond werden de voorrondes gespeeld. Uit de 4 poules werd al vrij snel duidelijk welke teams tijdens de finaledag uit zouden komen in de Winnaars- en de Verliezerspoule. Deze scheiding in het deelnemersveld leverde heel veel spannende volleybalwedstrijden op tijdens de tweede speelavond op 19 mei. Met tot slot spannende kruisfinales in zowel de Winnaars- als de Verliezerspoule.

Team joviaal wint 8e editie
De volgende teams wisten na twee dagen bloed, zweet en tranen een beker te bemachtigen tijdens het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi:

Winnaarspoule:
1e Team Joviaal    
2e TC De Groene Fles
3e Smash

Verliezerspoule:
1e Mission Unblockable
2e Linho’s
3e Derde Helft

Feestje Zechstein.jpg

Het bleef nog lang gezellig
Na de prijsuitreiking was er een feestavond gepland voor alle deelnemers en toeschouwers. Op het podium in de Sorghvliethal wisten de Moeflons er een fantastisch feestje te maken met de deelnemende teams. Want naast het sportieve aspect, staat de nodige gezelligheid ook hoog in het vaandel bij de deelnemers en organisatie. 

Stichting Sport en Evenementen kijkt positief terug op het tweedaags evenement. Men dankt hoofdsponsor Zechstein Minerals BV, alle deelnemers en de vrijwilligers voor hun bijdrage!

Ook wordt er binnenkort gekeken naar een datum voor 2024, tot volgend jaar!