Overslaan en naar de inhoud gaan

Slimme Bespaaravond

Door op maandag, 15 mei, 2023 - 17:17
Datum

 

light-bulb-1640438_1920.jpg
Foto Couleur

Ontdek slimme manieren om energie te besparen en je huis te verduurzamen tijdens de Slimme Bespaaravond in Veendam

De bibliotheek van Veendam nodigt je uit voor een inspirerende avond vol praktische tips en inzichten om energie te besparen en je huis te verduurzamen. De Slimme Bespaaravond zal plaatsvinden op 1 juni om 18:30 uur in de bibliotheek van Veendam.

Tijdens deze speciale avond staat het besparen van energie en het slim verduurzamen van je woning centraal. Of je nu een huiseigenaar bent, een huurder of gewoon geïnteresseerd bent in duurzaam wonen, deze avond biedt waardevolle informatie en praktische tips voor iedereen.
Het programma omvat boeiende demonstraties over het gebruik van slimme apparaten en informatie op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid gegeven door adviseurs en bespaarcoaches van Jouwbespaarcoach.com. Je leert over innovatieve technologieën, slimme apparaten en oplossingen en praktische stappen die je kunt nemen om je energieverbruik te verminderen en je ecologische voetafdruk te verkleinen.

De Slimme Bespaaravond biedt ook een uitstekende gelegenheid om te ervaringen uit te wisselen met andere bewoners die geïnteresseerd zijn in duurzaam wonen. Samen kunnen we de kracht van collectieve actie benutten en een positieve impact hebben op het milieu en onze portemonnee.

Details van het evenement:

  • Datum: 1 juni
  • Tijd: 18:30 uur
  • Locatie: Bibliotheek Veendam, Museumplein 5e 9641 AD Veendam 

Toegang tot de Slimme Bespaaravond is gratis en iedereen is welkom. Of je nu al ervaring hebt met energiebesparing of net begint, deze avond biedt voor elk wat wils. Er worden tevens informatiemateriaal en handige bronnen verstrekt, zodat je de opgedane kennis kunt behouden en in de praktijk kunt brengen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Slimme Bespaaravond! Kijk voor meer info in onze biblionetgroningen.nl