Sport

Volleybal én Live muziek in het IndoorcentrumOmslag Zechstein Stratenvolleybal Toernooi 2023 + Live Muziek.jpg

In het Indoorcentrum in Veendam maakt men zich gereed voor een waar volleybalfeest. Want dat is zoals de organisatie het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi omschrijft. Gedurende twee avonden komen ruim 200 volleyballers in actie met allen hetzelfde doel voor ogen. Sportief bezig zijn, saamhorigheid en gezelligheid, en uiteraard waar mogelijk zoveel mogelijk wedstrijden winnen! Op woensdagavond 17 mei vinden de voorrondes plaats, op vrijdagavond 19 mei komen alle teams nogmaals in actie tijdens de finaledag.

Voorronde- en finaleavond
De eerste speelavond van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi staat in het teken van de voorrondes. Op 17 mei spelen 20 teams, verdeelt over 5 poules vanaf 19:00 uur hun poulewedstrijden. Rond de klok van 22:30 uur is bekend welke teams op 19 mei uit zullen komen in de zogeheten ‘Winnaars- en Verliezerspoule’. Op 19 mei zal er daadwerkelijk om de prijzen gespeeld worden, waarbij de nummers 1 t/m 3 van zowel de Winnaars-, als de Verliezerspoule een beker ontvangen. 

Feestavond met de Moeflons
Naast dat er op vrijdagavond 19 mei om de prijzen gespeeld zal worden, staat er een feestelijke afsluiting gepland. In de Sorghvliethal zal Moeflons Feestband na afloop van het toernooi het podium betreden om alle deelnemers, toeschouwers en overige feestvierders een feestelijke avond te bezorgen. In de pauze zal de organisatie over gaan tot de prijsuitreiking en zullen de winnaars hun beker in ontvangst nemen.

De entree voor deze feestavond is gratis en toegankelijk voor een ieder die in is voor een feestje. Kom op 17 en 19 mei langs in het Indoorcentrum voor twee avonden volleybal en gezelligheid!