Nieuws

Maxima Veendam heeft alles gekregen



IMG_20211203_130421.jpg

Veel te weinig winterkleding en schoenen had Maxima Veendam voor de 320 kinderen die bij de kledingbank ingeschreven staan. Allemaal uit gezinnen die leven van een uitkering in Veendam, Pekela en ex-Menterwolde. Maxima vroeg in de media hulp en inbreng van jassen, schoenen, pyjama’s, broeken en sokken. Die oproep heeft mensen geraakt en er is massaal op gereageerd.

Door bedrijven als TW Studio, schoenenzaken als De Boer en Amode, de serviceclubs Kiwanis Club Veendam, de Odd Fellows Veendam en hun SMA, kindercentra als Poko Loko, Dierenweide Beerta en heel veel particuliere betrokken en meelevende mensen. ‘Allemaal omdat ze vonden dat het niet zo mag zijn dat er bij ons kinderen en jongeren zonder goeie kleding en schoenen de winter door moeten’ zeiden ze voorzitter Gherie te Steege.

Alles van het verlanglijstje kon uitgepakt of ingekocht worden dankzij de vele giften en donaties. Hulde en dank allen. Maxima hangt nu vol met spiksplinternieuwe winterspullen voor kinderen en jongeren. Dus ouders die het nodig hebben, overwin uw schroom en kom naar Maxima. Help uw kinderen er maximaal mooi uit te zien tussen hun vrienden. Dan bent u ook gelukkig.