Sport

Leden TC Veendam stijgt boven de 500



IMG_0445.jpg

Het ledental van TC Veendam zit in de lift. In vergelijking met een jaar geleden zijn er ruim 50 nieuwe leden aangemeld. De stijging betreft zowel senior- als jeugdleden.  In totaal komt het ledental in september uit op 512 leden.  De stijging is opvallend omdat veel sportverenigingen te maken hebben met een dalend ledenaantal.

Een belangrijke reden voor het stijgende ledental bij de senioren is de introductie van Padel in 2019. TC Veendam was daarmee de eerste in de provincie Groningen die deze nieuwe populaire racketsport aanbood. Maar ook het aantal tennissende jeugdleden is toegenomen. Uitstekende trainingen en goed scorende competitieteams hebben hun aantrekkingskracht. Zeker als je dat combineert met een aantrekkelijk recreatief programma, aldus trainer Michael Woldhuis namens de jeugdcommissie.

Deze actieve commissie verwelkomde onlangs het 100-ste jeugdlid, een mijlpaal waar men bijzonder trots op is.

Een jaarlidmaatschap bij TC Veendam kost slechts € 105,- voor volwassenen. Voor nieuwe jeugdleden hanteert de club aantrekkelijke instaptarieven, zodat men kan ontdekken of tennis inderdaad zo leuk is als beweerd wordt. Daarnaast bleek dit jaar het zomerlidmaatschap in een behoefte te voorzien. Dit is een lidmaatschap voor maximaal 3 maanden in de zomer speciaal voor voetballers en volleyballers bijvoorbeeld: sporters die een zomerstop hebben en toch actief willen blijven.

Kijk voor meer informatie  op www.tennisclubveendam.nl om te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn.