Nieuws

Jaarlijks voorjaarsconcert door popkoor Funism Veendam



Funism 2018.JPG

Het jaarlijks voorjaarsconcert van popkoor Funism uit Veendam wordt dit jaar op zaterdag 21 april gegeven in het Margaretha Hardenbergcentrum, Torenstraat 108 Wildervank.

Zaal open om 19.30 uur en aanvang om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij I-KOOK Veendam, Transportweg 10, bij de leden en mits niet uitverkocht aan de zaal. Een hele avond muzikaal vermaak voor slechts € 6,00. In de pauze is er een verloting met leuke prijzen!

Het 35 leden tellende koor wordt geleidt door muzikaal multitalent Ninke Ballema. De nummers die deze avond ten gehore worden gebracht worden gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen. Het repertoire omvat veelal Engelstalige maar ook Nederlandstalige nummers.

Het koor leert er per seizoen gemiddeld 5 nieuwe nummers bij waardoor de gevarieerdheid bij de optredens gewaarborgd blijft. Ook dit jaar zullen er een aantal verrassende nieuwe nummers ten gehore gebracht worden. Het voorjaarsconcert in april vindt als vanouds plaats in het prachtige Margaretha Hardenbergcentrum in Wildervank.

Deze locatie is schitterend gerestaureerd en heeft een fantastische akoestiek! Het concert was in 2017 snel uitverkocht, wat aangeeft dat het koor wint aan populariteit. Om de stemmen goed tot hun recht te laten komen treden zij uitsluitend op zonder teksten onder hun neus. Bij een aantal nummers zit een choreografie welke bedacht is door Anne Margreet Drent.

Het koor repeteert op de woensdagavond in het verenigingsgebouw van de Hervormde gemeente aan de Nieuweweg 2 in Muntendam. Mensen die geïnteresseerd zijn in het koor kunnen meer vinden op de website www.funism.nl Op deze website staan alle contactgegevens .