Sport

Gouden medaille voor Alicia Wiebrands Sv Cliasimage.jpeg

Op zaterdag 10 maart 2018 is door 11 turnsters van Sv Clias deelgenomen aan wedstrijden. 10 turnsters namen deel aan de 1e voorwedstrijd NTS B in Musselkanaal. In de groep Mini instap D2 was het gehele podium voor Sv Clias. De gouden medaille is gewonnen door Alicia Wiebrands. Het zilver was voor Amy Pinkster. Manou Houwing won de bronzen medaille. 

In de categorie Pupil 1 D1 werd geturnd door Kaytlin Dreise, Marit Veenstra, Charissa de Lange en Shannah te Doornkaat. Kaytlin eindigde op plaats 5 met slechts een achterstand van 1.034 op de nummer 4. Op plaats 7 eindigde Marit. Charissa eindigde op plaats 15, Shannah op 18. In de categorie Junior E werd geturnd door Lynn Homan. Zij eindigde op de 13e plaats. Sara Kuiper en Rychelli Alting turnden in de categorie Jeugd 1 D1 en eindigden respectievelijk op de 13e en de 14e plaats.

Marit Veen nam namens Sv Clias deel aan het MW Bedrijfskleding toernooi in Roden. Helaas had zij te kampen met een blessure en eindigde op plaats 22. 

Foto: Amy Pinkster, Manou Houwing, Alicia Wiebrands, Charissa de Lange, Kaytlin Dreise, Shannah ten Doornkaat, Marit Veenstra