Sport

Verslag V&Z Veendam - week 8
CEVDET wint topper in de hoofdklasse



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won CEVDET de topper tegen Futsal Tobrands met 8-5. Het werd een spannende wedstrijd, waar Futsal Topbrands met 1-0 voor kwam. Het ging lang gelijk op, maar door zwak verdedigen van beide teams werd er veel gescoord en sommige goals ontstonden door mooie aanvallen. CEVDET heeft deze wedstrijd verdient gewonnen. Freko Kozijnen – MF Shipping werd 2-3.

Eerste klasse
De wedstrijd in de eerste klasse tussen SWO Veendam en JS-Viro werd met 6-2 gewonnen door SWO Veendam en door deze zege passeerden ze JS-Viro. Prins Elektro won met 8-2 van Beste Hypotheek en is nu koploper. De eerste drie teams zullen waarschijnlijk uitmaken wie hier de kampioen gaat worden. Clias/v.d. Laan Verzekeringen won met 3-0 van Gervas Futsal. A. Faber kreeg hier rood voor het beledigen van de scheidsrechter.

Tweede klasse
In de tweede klasse liet Riviera United twee dure punten liggen door met 6-6 gelijk te spelen tegen OLRO Workwear dat vorige week ook al won van de koploper. Werkmax won met 14-1 van Gadero en staat nu aan kop en ook daar zullen de eerste drie uitmaken wie er kampioen gaat worden.

Derde klasse
Uitslagen van de derde klasse zijn: Stukadoorsbedrijf Oldenburger – Essity 1 werd 3-4 en Buurke Bestrating won met 3-2 van Afterbeat.

Vierde klasse
In de vierde klasse verloor Just 4 Kids met 7-2 van Team 49ers. Just 4 Kids had maar drie veld spelers en een doelman. Avebe won met gemak van V&Z Team met 10- 0. CGKV De Kandelaar won eindelijk weer een wedstrijd. Het won maar liefst met 6-0 van Go Kleine Panda.

Van het bestuur
De wedstrijdformulieren worden nog steeds zeer slecht ingevuld en als er geen lijnrechter of coach op het formulier staat en die is er wel zal deze niet genoteerd worden wat weer een boete oplevert. Ook als deze er niet zijn en wel op het formulier staan zullen wij deze door strepen en volgt ook een boete. Wij als bestuur zullen daar beter op gaan letten. Bij een rode kaart is men automatisch een wedstrijd geschorst en dat geldt ook voor twee keer geel en als de speler dan ook al een gele kaart had staan zal deze dan twee wedstrijden moeten toekijken, want dan heeft de speler ook nog drie gele kaarten achter zijn naam staan wat ook een schorsing van een  wedstrijd is.