Sport

Verslag V&Z Veendam - week 5
Topper tweede klasse onbeslistV&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In de hoofdklasse lijkt de strijd om het kampioenschap tussen CEVDET en Futsal Topbrands te gaan. CEVDET won ruim van Beautysalon Jannie dat in de tweede helft te kort kwam, want er waren geen wissels en dat breekt het team dan op. Freko Kozijnen verloor met 2-7 van Futsal Topbrands en Draaijer Schilders tegen MF Shipping werd de wedstrijd van de gemiste kansen en de uitslag werd 1-1.

Eerste klasse
Beste Hypotheek – JS-Viro in de eerste klasse werd 2-3. Deze wedstrijd was een spannende strijd tot aan de laatste minuut. JS-Viro is samen met SWO Veendam dat met 6-0 van Gervas Futsal en Prins Elektro kans maken om het kampioenschap. Clias/v.d. Laan Verzekeringen haakte af door te verliezen van laagvlieger Autobedrijf Smid Meeden.

Tweede klasse
De topper in de tweede klasse tussen koploper Smit Facility en Riviera United werd 3-3. De wedstrijd leek een kleine overwinning te worden voor Smit Facility, maar in de laatste seconden maakte Veen er nog 3-3 van. In deze klasse lijken Smit Facility, Riviera United en Werkmax om het kampioenschap. Break werd verpletterd door Werkmax met 26-1 en daarvan scoorde Kaspers er acht.

Derde klasse
In de derde klasse won Euro Mail met 5-3 van Essity 1 en GHV/Vastgoed Partner verloor met 1-7 van Buurke Bestrating.

Vierde klasse
Essity 2 lijkt in de vierde klasse kampioen te worden door zelf met moeite te winnen van Fc. Titanium met 2-1 en naaste belager Just 4 Kidz verloor na een 3-1 voorsprong met 3-4 van Avebe. Team 49 ers tegen  Go Kleine Panda werd 2-3.

Winkler Prins competie
In de oudste categorie van de Winkler Prins Competitie won Fc. Cheater met 0-2 van Deurzetters. Bij jongste categorie won koploper Dortscheef JC met 8-3 van Fc. Gehaktbal en Maas scoorde er drie van de acht.  Annie Fc dat tweede staat op drie punten, maar ook een wedstrijd minder heeft gespeeld won met 4-11 van Red Bull. Huizing scoorde ze alle vier voor Red Bull en bij Annie Fc maakte Bustin en Scholtens er elk vier van de elf.

Van het bestuur
Volgende week is in de Wildervanckhal de finale van het Jubileumtoernooi, aanvang 20:00 uur, met de wedstrijd om de derde plaats. Om 20:45 uur de finale en daarna de prijsuitreiking onder genot van een hapje en een drankje.