Sport

Sv Clias dames- en herenturnen



2018-02-03-PHOTO-00001120.jpg
Rosalie Wolfs, Esther Takens, Fenna Joling en Marije Ham.

Zaterdag is er zowel door de dames als door de heren geturnd. De dames hadden een meerkampwedstrijd in Oude Pekela. Door de heren is er in Joure op de meerkamp geturnd.

In Oude Pekela waren de 4 jongste turnsters van Sv Clias aanwezig. Deze dames turnen in de categorie Instap D2. Het aantal deelneemsters bestond deze zaterdag uit 22 turnsters. Alhoewel er door de turnsters van Sv Clias geen podiumplaatsen zijn behaald, hebben ze uitstekend gepresteerd. Marije Ham eindigde op een mooie 8e plaats. Rosalie Wolfs behaalde de 14e plaats. Voor Esther Takens was een 16e plaats weggelegd. Fenna Joling eindigde aan het eind van de wedstrijd op plaats 17.

In Joure vond op dezelfde dag de herenwedstrijd 1e, 2e en 3e divisie plaats. Namens Sv Clias werd er door Fabio Nahuis deelgenomen in de categorie Junior 1 11. Met een puntentotaal van 51.15 eindigde Fabio op de 5e plaats. Vermeldenswaardig is zijn prestatie op sprong. Op dit onderdeel scoorde hij een puntentotaal van 11.25, waarmee hij zijn concurrenten ruimschoots achter zich liet.