Sport

Zaalvoetbal V&Z - week 45V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Futsal Topbrands won met 5-3 van Freko Kozijnen en is nu alleen koploper. En de achtervolgers Beautysalon Jannie en CEVDET speelden met 2-2 gelijk. Ciseaux D’ or en MF Shipping hielden het ook op een remise en daar werd het 5-5.

Eersteklasse
Koploper JS- Viro won met 1-0 van Sandra’s Hairstudio. Prins Elektro won met 5-2 van Clias van der Laan Verzekeringen. SWO Veendam won met 4-3 van Gervas Futsal. Riklis Karto Hair was de sterkste tegen Beste Hypotheek en won met 2-0.

Tweedeklasse
De topper in deze klasse ging tussen Werkmax en DWS van der Kooi. Drukkerij Reinier van der Kooi versloeg Werkmax met 2-1. Smit Facility – Kruit en Kramer werd 13-7. En Smit Facility-speler B. Wollinga was de grote man met acht goals. Door deze overwinning staat Smit Facility op plek twee met een punt minder, maar ook twee wedstrijden minder gespeeld. OLRO won met 17-5 van Break. Bij Break scoorde Gall vier maal en voor OLRO Workwear scoorde Brongers zes goals.

Derdeklasse
In deze klasse kwamen de eerste twee teams niet in actie. Maar de achtervolgers wel. Salone di Claudia won met 6-3 van Afterbeat. Door deze zege staat Salone di Claudia nu op de derde plaats met drie punten minder en een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper. Veendam Fanatics won met 3-2 van Buurke Bestrating en GHV/ Vastgoed Partner – Stukadoorsbedrijf Oldenburger werd 2-6. Van der Laan Verzekeringen tegen Euro Mail werd 2-9.

Vierdeklasse
Essity 2 won nu wel weer en deze keer werd Avebe met 0-2 aan de kant gezegd. Team 49 ers – Pizza in the Box werd 0-3 en Just 4 Kids tegen Go Kleine Panda werd 17-0. En dat kwam doordat Go Kleine Panda met maar vier spelers had en eigenlijk niet wilde voetballen. Maar de boete was te hoog om af te zeggen.

Winkler Prins
Ook deze week is de Winkler Prins competitie weer begonnen en daar werden twee wedstrijden gespeeld in de jongste leeftijd en één in de hoogste leeftijd. Fc. Voetbal –Fc. Gehaktbal werd 0-1 en Dortscheef JC – Red Bull werd 6-2 en Fc. Pro – Fc. Cheater wer 1-7. De uitslagen staan nog niet op de site van V&Z, want de spelers en teams kwamen niet overeen en dit moet eerst met de ledenadministratie worden geregeld.