Nieuws

Inzameling dierenvoer voor de Voedselbank Veendam



IMG_6313.jpg

Afgelopen zaterdag heeft Els Jans dierenvoer ingezameld voor de Voedselbank Veendam. Zij is daar al een aantal maanden mee bezig omdat zij van de Voedselbank Veendam begreep dat er geen voer voor de dieren uitgereikt kan worden aan de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

Veel mensen hadden al een dier toen zij door niet verwachte omstandigheden in de financiële problemen kwamen. Uiteraard mag je niet verwachten dat mensen hun dieren weg doen in zo’n situatie. Een dier is immers een wezenlijk deel van het gezin. Daarnaast biedt een dier in tijden van zorgen, stress, verdriet of ziekte ontzettend veel troost. Ook zorgt een dier er voor dat mensen zich veel minder eenzaam voelen.

De inzamelingsactie in de Albert Heijn in het Autorama Centrum te Veendam heeft maar liefst 9 karren vol voer opgeleverd! Een heel groot aantal mensen heeft voer gekocht en afgegeven. Er is ontzettend positief op gereageerd door de mensen en er is dan ook massaal gedoneerd.

Vandaag woensdag 4 oktober is het Dierendag en wordt er wederom ingezameld in de Jumbo aan de Reede te Veendam. Vanaf 10.00 uur kan er katten- of hondenvoer gedoneerd worden.

IMG_6319.jpg

Uiteraard hoopt Els dat ook hier weer gul gegeven zal worden. Ook deze dieren verdienen het om ook een extraatje te krijgen!

Daarnaast heeft Els bij huis een box staan waar men voer in kan doneren. Ieder blikje vlees of zakje brokjes is van harte welkom! Els zorgt er voor dat het allemaal bij de Voedselbank komt. De Voedselbank verzorgt verder de verdeling van het voer onder de mensen.

IMG_6316.jpg

Het adres waar men dus iedere dag voer kan doneren is: Sportterreinstraat 28a te Wildervank.