Nieuws

Cambridge-consulent opent praktijk in VeendamHenrieke Jonker 1.jpg

CAMBRIDGE - Henrieke Jonker heeft haar praktijk “Slim 2gether” in Veendam geopend. Zij maakt onderdeel uit van de ondernemers in “het Ondernemershuys” aan het Pieter Sneeuwplein 12 in Veendam. Hier heeft zij zich gevestigd met haar nieuwe praktijk “Slim 2gether”  om mensen te begeleiden in het eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen. Ze is een gecertificeerd onafhankelijk Cambridge Consulente. Waarom Cambridge?

Verantwoord 
Het Cambridge Weight Plan is ontwikkeld in de jaren zeventig door dr. Alan Howard, een voedingswetenschapper aan de Cambridge universiteit in Engeland. Via een medisch uitgebalanceerd programma krijg je tijdens het afslanken alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen die je nodig hebt. Geen enkel afslankprogramma is door de jaren heen zo grondig getest en veilig bevonden. 

Eenvoudig 
Binnen het Cambridge Weight Plan kun je kiezen uit verschillende programma’s, met of zonder reguliere voeding.  Op deze manier heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te behalen in het door jou gewenste tijdsbestek. 

Succesvol 
Na afloop van het programma begeleidt Henrieke je naar een gezonde levensstijl, waardoor de opbouw naar een volledig regulier voedingspatroon en gewichts- behoud op een verantwoorde en blijvende manier gebeuren. Dit voorkomt het gevreesde jojo-effect. 
De kracht van Cambridge Weight Plan zit niet alleen in de wetenschappelijk verantwoorde producten, maar ook in de persoonlijke begeleiding. Alle consulenten zijn ervaringsdeskundigen en weten als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om je doel te behalen. Bij Cambridge Weight Plan sta je er niet alleen voor!
Het bevorderen van een gezonde leefstijl is dan ook een route, dat geldt voor mensen met overgewicht maar ook voor mij als Onafhankelijk Cambridge Consulent.
Slim 2gether streeft er naar dat haar contact met cliënten, de kennis, de kunde, de vaardigheden en de betrokkenheid om mensen die hun leefstijl willen veranderen op maat en professioneel moeten zijn, zowel voor de korte als op de lange termijn.

Ben jij ook een persoon die worstelt met teveel aan kilo’s?? Wil jij graag slank de zomer in??? Dan kun je hier terecht. Henrieke is te bereiken via de mail: slim2gether@gmail.com of telefonisch: 06-40816345. Ook meer informatie te verkrijgen op: Consulentenpagina Slim 2gether

Henrieke Jonker.jpg