Sport

Nedmag Flash boekt wederom overwinning.Afgelopen zaterdag hebben de dames van volleybalvereniging Nedmag Flash opnieuw een overwinning behaald. De tegenstander was nieuwkomer Tjoba uit Klazienaveen en de meiden uit Veendam wonnen de thuiswedstrijd met 3-1. Na deze overwinning staan de dames van Nedmag Flash op een vijfde plaats in de tweede divisie.

Voorafgaand aan dit duel was door de trainerstaf en hun ploeg al besloten dat er gewonnen moest worden, tegen een team dat vorig seizoen gepromoveerd is, uit de derde divisie.
Toch ging het niet al te gemakkelijk. De eerste set was wat onrustig en dat resulteerde in een 24-26 verlies voor Flash. In de tweede set herstelde Nedmag Flash zich en won vervolgens de set met 25-20.

De derde doorgang maakte Nedmag Flash zich het onnodig moeilijk door eigen foutjes en kwam Tjoba dichter bij. Toch wist de thuisclub het goed af te maken (25-23). In de vierde set was het beste er van af bij de ploeg uit Drenthe en Nedmag Flash kwam niet meer in de problemen (25-17).


suggesties, tips, kritiek en nieuwsfeiten. Mail dan naar Jacob Kuipers.


Klik op de foto voor vergroting.