Nieuws

Sint en Pop komen samen in vanBeresteyn
Leerlingen Muziek-, Dans- en Theaterschool in actie!20141122_Theaterschool_foto_2.JPG

SINTERPOP - Op 27 november, vanaf 20.00 uur is in Grandcafé Rembrandt een optreden van de pop- en jazzbands van de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Tijdens de lessen bandcoaching leren de leerlingen lichte muziek, behalve uiteraard het spelen en zingen, hoe ze een optreden moeten regelen, hoe ze een goede performance maken en wat hun kwaliteit moet zijn. Zo heeft de band ‘Juke Box’ onlangs zelf een optreden georganiseerd en met succes. De leerlingen worden geselecteerd voor een band en ze worden gecoacht door een docent lichte muziek. De beste leerschool is natuurlijk het podium en dat gaan ze op 27 november ervaren. Ze spelen vooral rocknummers en jazz. Publiek is van harte welkom, de entree is gratis.

Op 28 november geven de beginnende leerlingen een concert voor Sinterklaas, want hij kómt, en natuurlijk is het ook voor de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes. Tijdens het Pepernotenfeest spelen en zingen de leerlingen van ABC muziek en zijn de instrumentalisten op het podium te vinden. Soms zijn ze nog maar een jaar aan het studeren. Soms zijn ze net in het nieuwe schooljaar begonnen met een instrument. Dan hebben ze nog maar een paar maanden les en dan staan ze toch al op het podium van vanBeresteyn!

Meegenieten van deze jonge talenten? Dat kan. Aanvang 19.00 uur, cultuurcentrum vanBeresteyn, kaarten kosten € 2,-- en zijn alleen verkrijgbaar aan de theaterkassa.