Sport

Buitentraining Ashido Karate VeendamBORGERSWOLD - Ashido Karate Veendam heeft afgelopen zondag 25 september weer haar jaarlijkse buitentraining gehouden. De training werd gehouden in de omgeving van de Peerdewaske en op het strandje van Langebosch.

De vier uur durende training was in twee onderdelen ingedeeld. Het eerste gedeelte was helemaal in het teken van budotraining, wat wil zeggen dat dit een training is gericht op zelfverdediging.

Tijdens de pauze waren de karateleerlingen te gast in het nabijgelegen clubhome van de Kanovereniging Langebosch. Na de pauze werd de training voortgezet op het strandje van Langebosch. Dit tweede gedeelte stond in het teken van de welbekende weringen, stoten en trappen.

Ook waren bij deze training een aantal karateka's aanwezig van een andere Dojo. Deze karateka's trainen bij Dojo Haragei uit Vries.

Het was een prachtige zonnige dag, iedereen heeft dan ook met volle teugen kunnen genieten van deze training. Onder deze omstandigheden waren de locaties ook perfect. Het is heel anders dan in de grote zaal aan de Schoolstraat.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.