Sport

Bubble presteert goed op thuiswedstrijdVEENDAM - Afgelopen zaterdag namen de zwemmers van ZPC Bubble uit Veendam deel aan het eerste deel van de 100m competitie, deze wedstrijd werd georganiseerd in Veendam.

De zwemmers zwommen thuis in Veendam met elkaar zo'n tweeëntwintig persoonlijke records en verzamelden een hele hoop medailles.

Zo was er zilver voor Sander Bouma, Remco Diepenbroek, Jorrik Kerdijk, Edwin Struyk en Willianne Vos. En was er brons voor Stefan Ridderbos.

Persoonlijke records waren er op de 100m schoolslag voor Sander Bouma, Remco Diepenbroek, Tijn Dijkstra, Isabeau Essing, Jorrik Kerdijk, Stefan Ridderbos, Lauren Vorstenbosch en Willianne Vos.

Op de 100m vrijeslag waren er persoonlijke records voor Isabeau Essing, Edwin Struyk, Sander Venema, Lauren Vorstenbosch en Nanne Vorstenbosch. Op de 50m schoolslag voor Remco Diepenbroek, Tijn Dijkstra en Jorrik Kerdijk.

Op de 100m vlinderslag door Tijn Dijkstra, op de 200m wisselslag op door Jorrik Kerdijk en op de 50m vlinderslag door Sander Venema.