Nieuws

accon/avm adviseurs en accountants vestigt zich in nieuw kantoorpand in VeendamWens-boom-875.jpg

TRADEPARK - Accon/avm adviseurs en accountants (voorheen Noordelijke Accountantsunie) gaat zich vestigen op het Tradepark in Veendam. Op een terrein van 2850 m2 bouwt accon/avm een nieuw kantoor dat naar verwachting begin 2009 opgeleverd zal worden. Het bedrijf is momenteel nog gevestigd aan de Van Stolbergweg in Veendam en het Hoogveen in Stadskanaal.

De hoek van de Transportweg en de Lloydsweg is nu nog een braakliggend terrein, maar binnenkort wordt hier gestart met de bouw van het nieuwe kantoorpand. In dit pand worden de vestigingen Veendam en Stadskanaal samengevoegd. Eerder zijn de vestigingen Hoogezand en Winschoten al samengegaan met het kantoor in Veendam.

Na de verhuizing zullen er in Veendam ca. 50 medewerkers werkzaam zijn voor de landelijk opererende advies- en accountantsorganisatie. acconavm is sterk vertegenwoordigd in de agrarische en MKB-markt.

Met het samengaan van de kantoren Stadskanaal en Veendam speelt acconavm in op de behoefte van de klanten waarbij ervaring en een team van specialisten, dat bekend is met diverse branches, zich onder één dak bevindt.

De keuze viel op een locatie in Veendam mede vanwege de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid.