Agenda

Winkler Prins organiseert informatieavondenDatum: 
dinsdag 21 november 2023 00:00 tot woensdag 22 november 2023 00:00

 

Winkler-Prins-Brugjaargebouw.JPG

Winkler Prins organiseert op dinsdag 21 november en woensdag 22 november informatieavonden voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8. Tijdens deze avonden kunnen ze rondkijken op Winkler Prins, kennismaken met de docenten en al hun vragen stellen.

Wanneer en waar

  • Dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023
  • Van 19.00 uur tot 20.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur
  • Ontvangst in het hoofdgebouw aan de Raadsgildenlaan 1, Veendam

Aanmelden
Ouder(s)/verzorger(s) kunnen zich online voor één van de avonden aanmelden via www.winklerprins.nl.

Vervoer en parkeren
Winkler Prins verzoekt iedereen zoveel mogelijk op de fiets te komen. (Lang) parkeren kan aan de Langeleegte 16 in Veendam (naast het stadion).

Meeloopdagen
Naast de informatieavonden die worden georganiseerd voor ouder(s)/verzorger(s), zijn er op 21 en 22 november meeloopochtenden voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen die zich hiervoor hebben opgegeven. Heeft de basisschool van uw kind zich niet aangemeld, maar wil uw kind toch graag een ochtend meelopen? Neem dan contact op met meneer Brongers via sr.brongers@winklerprins.nl

Het Open Huis is op 24 januari van 16.00 uur tot 20.00 uur. Deze datum kunt u alvast noteren. Binnenkort volgt nadere informatie.

Door verschillende activiteiten aan te bieden wil Winkler Prins de leerlingen van groep 8 op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het voortgezet onderwijs en ze ondersteunen in het maken van een schoolkeuze. Winkler Prins organiseert informatieavonden voor ouder(s)/verzorger(s)