Sport

Judoschool Veendam wint clubbeker in Muntendam

20160307_Judo_00.JPG
Vlnr Sven van Oostrum, Thijs Hensens en Anas Schreuder

JUDO -  Tijdens het JRM-toernooi in Muntendam hebben de judoka's van Judoschool Veendam prima gepresteerd. De judoka's behaalden maar liefst 25 prijzen en de club mocht aan het einde van de dag de beker in ontvangst nemen voor best presterende club.

Huub Raspe, Thom Hensens, Kim Smit, Thijs Hensens, Matthijs Vos, Jesse Kral, Leon Franssens en Bas Bodde werden overtuigend kampioen. Daarnaast wist Sarah Hector zowel in de categorie -15 jaar als -18 jaar al haar partijen met ippon te winnen en werd in beide categorieën kampioen.

Tweede plaatsen waren er voor Daniel Doedens, Tsjuck Kingma, Inge Bos, Ingrid Engwerda, Sven van Oostrum, Joost Prins, Dominique Oosting, Leon Bax, Nick ter Brugge, Ralph Kremer, Alex Rijff en Tim Lubben.

Keurige derde prijzen zijn behaalde door Niels Boon, Anas Schreuder, Nils van Oostrum en Ryan Bos.