Nieuws

Lancering MijnGemeenteApp voor Pekela en Veendam



APP_Gemeente_01_0.jpg

APP - Woensdagmiddag is de MijnGemeenteApp gelanceerd voor de gemeenten Pekela en Veendam. Wethouder Jaap van Mannekes van Pekela en burgemeester Sipke Swierstra van Veendam verrichten de officiële starthandeling voor deze App op de gemeentewerf in Veendam. Via de App kunnen inwoners snel en eenvoudig meldingen doen via hun smartphone.

MijnGemeenteApp
De gemeenten Pekela en Veendam willen graag een schone, leefbare en veilige gemeente . Inwoners moeten daarom snel en gemakkelijk meldingen kunnen doen als hen iets opvalt in hun woon- en leefomgeving. Zo zorgen we samen voor een leefbaar, schoon en veilig Pekela en Veendam.

Snel melden belangrijk
Een losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of zwerfafval op straat zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat iedereen dit snel kan melden. Dat kon altijd al online op de website  telefonisch of in het gemeentehuis, maar daar is de app bijgekomen. Een foto van de situatie en een korte omschrijving zijn genoeg. Zodra de gemeente een melding heeft ontvangen, wordt deze in behandeling genomen.