Nieuws

Benefietconcert voor Jeugdhuis De Sont



BENEFIETAVOND - Op zaterdag 17 oktober organiseert de Veendammer serviceclub Kiwanis een grote benefietavond in Cultuurcentrum vanBeresteyn. De feestavond staat geheel in het teken van Het Vergeten Kind.

Deze stichting komt voort uit de Guusje Nederhorst Foundation en heeft in Johnny de Mol, Babette van Veen en Angela Schijf enkele bekende ambassadeurs binnen de gelederen. De opbrengst van de benefietavond komt ten goede aan Jeugdhuis De Sont in Veendam. Dit warme nest voor beschadigde kinderen verdient een grondige modernisering van het interieur om de gehuisveste kinderen een prettige, liefdevolle leefomgeving te bieden.

Programma
Op 17 oktober wordt er een aantrekkelijk avondvullend programma aangeboden met zeer aansprekende artiesten. Er worden optredens verzorgd door Erwin de Vries & De Zunderlingen, het internationaal vermaarde Zo! Gospel Choir en als klap op de vuurpijl geeft Glennis Grace een spetterende performance. Tijdens de avond kunnen bezoekers tevens genieten van een heerlijk dinerbuffet.

Doel
Uiteraard is de benefietavond bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind dat dan besteed kan worden bij Jeugdhuis De Sont. De Kiwanis hopen dan ook op een ‘volle bak’. Kaarten zijn te bestellen via kind@kiwanisveendam.nl of aan de kassa vanBeresteyn. De kosten bedragen € 95,- per persoon. Daarnaast zijn er meerdere aantrekkelijke sponsorpakketten te verkrijgen.

Meer informatie is te vinden op www.kiwanisveendam.nl