112

BLOG - Brand bijgebouw (garagebox) (NB:Middel Br)
Sinnigeslaantje 20 Veendam
Laatste update 08:56 uur



Brandweer_MG_5086.jpg

Foto's Marcel Klip - 112hoogezand.nl

07:04 uur
Aan de Sinnigeslaantje in Veendam woedt op dit moment brand in twee garageboxen. Volgens de brandweer gaat het om een uitslaande brand.

07:17 uur
Burgernet: IVM Brand Veendam Sinnigeslaantje waarbij mogelijk asbest vrijkomt graag ramen en deuren gesloten houden! Blijft u ook uit de rook!!

07:25 uur
Twitter:Brandweer Groningen @BRWGroningen
We zijn bij een brand in een garagebox aan de Sinnigeslaantje in Veendam. Met meerdere voertuigen ter plaatse vanwege de waterwinning.

07:30 uur
Twitter: Brandweer Groningen @BRWGroningen
Bij de brand in de garagebox in Veendam is mogelijk asbest betrokken. De procedure om hiervoor maatregelen te nemen is opgestart.

07:35 uur
Twitter: Dennie Gaasendam @DennieGaasendam
Brand Veendam onder controle. Was een korte uitslaande brand in garageboxen.

07:36 uur.
Twitter: Brandweer Groningen @BRWGroningen
In Veendam zijn we brand meester. Rook is grotendeels achter woningen langs getrokken, we gaan verder kijken of er sprake is van asbest.

Twitter: Brandweer Groningen @BRWGroningen
Bij de brand in de garagebox in Veendam is mogelijk asbest betrokken. De procedure om hiervoor maatregelen te nemen is opgestart.

07:37 uur
Twitter: Martin Drent @martindrent
Bij de uitslaande brand in Veendam zijn twee mensen aangehouden. Er zat een wietkwekerij in. Mogelijk is er asbest vrijgekomen #rtvnoord

07:55 uur
Twitter: Politie Groningen @polgroningen
Na brand garagebox Sinnigeslaantje #Veendam 1 persoon aangehouden ivm aantreffen hennepkwekerij. We doen onderzoek naar oorzaak brand.

08:14 uur
De brandweer van Veendam is zich gereed aan het maken, voor vertrek naar de kazerne

08:55 uur
Brandweer Groningen @BRWGroningen
In Veendam is de gemeente inmiddels aanwezig om 't opruimen van de asbest te coördineren. Waarschijnlijk vooral tot tuinen beperkt gebleven.

Fotoalbum: