Agenda

The Full Minties en Harry Niehof in vanBeresteyn



Datum: 
zondag 15 maart 2015 15:00

 

20150307_VanB_maart_15_foto_Full_Minties.jpg

The Full Minties en Harry Niehof op zondagmiddag 15 maart in vanBeresteyn.

The Full Minties is een alles-in-één muzikaal theatraal trio, bestaande uit Harry Voornhout, Remko Wind en Miranda Bolhuis. Muzikaal stevig verankerd in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw, musiceert, presenteert en acteert het trio er lustig op los.

Soms alleen akoestische gitaren, soms een piano of accordeon, maar altijd meerstemmige zang, een vrolijk en authentiek geluid, een uitbundige show, een bovenmatige passie voor “The Great King of Rock and Roll” Mr. Elvis Aaron Presley en bovenal bijzondere kleding in de huiskleur mintgroen.

De Groningse liedjesschrijver, zanger en gitarist Harry Niehof heeft zijn draai helemaal gevonden sinds hij van Engelstalige nummers is overgestapt op zijn moedertaal, het Gronings. Met licht hese stem zingt Niehof ontspannen zijn persoonlijke en intieme liedjes. Afgelopen juni verscheen zijn nieuwste cd Twijduustern, wat Gronings is voor de schemering. Op dit album weet Niehof melancholieke bluesballads af te wisselen met Groningse humor (zoals in het nummer Grunnen Beeft over de aardbevingen in het gaswinningsgebied). Live vertolkt Niehof zijn muziek op een prachtige en geestige wijze die je niet wil missen.

Aanvang 15.00 uur, entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.vanberesteyn.nl, bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.-00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.