Agenda

Eemsmond Big Band en Laura Fygi in vanBeresteyn



Datum: 
zaterdag 14 maart 2015 20:15

 

Op zaterdag 14 maart staat er een spetterende show in vanBeresteyn met de Eemsmond Big Band en met speciale gast Laura Fygi.

De Big Band is een zowel traditioneel als een eigentijds swingend orkest en staat al ruim 25 jaar onder leiding van Hennie Maring. Het repertoire van de Eemsmond Big Band varieert van jazz, swing, Latin, pop tot easy listening.

Bij optredens wordt de band vergezeld door hun vaste zangeres Agnes Rozeboom.

En tijdens dit concert neemt de band als extra speciale muzikale gast de talentvolle zangeres Laura Fygi mee naar Veendam. Sinds haar hits met meidengroep Centerfold, begin jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd. Ze won ze een Edison, ontving diverse gouden en platina platen en ze speelde  in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

 In 2011 vierde Laura haar 20-jarig jubileum als solo zangeres. Voor die gelegenheid werd een van haar grootste muzikale wensen vervuld, een album met begeleiding van een big band. De release van deze, 12e cd, werd gevolgd door een uitgebreide tournee in Nederland, en op 14 maart 2015 zal ze een deel van dit album live ten gehore brengen in theater vanBeresteyn.

Aanvang 20.15 uur, entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.vanberesteyn.nl, bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.-00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.