Agenda

Stadscamping met oldtimer caravans



Datum: 
zaterdag 28 maart 2015 09:00

 

20150304_Stadscamping-logo.jpg

Op 28 & 29 maart is het eindelijk zover! Het centrum wordt omgetoverd tot een échte Stadscamping. Vele oldtimer caravans zullen neerstrijken in centrum Veendam. We verwachten onze gasten tussen 09.00 en 10.00 uur. Onze gasten worden beide dagen door ons in de watten gelegd. Op zaterdagavond worden onze gasten uitgenodigd op een échte Stadsbarbecue op het Veenlustplein. Om te zorgen dat onze gasten zorgeloos kunnen slapen en voldoende nachtrust krijgen in het centrum zorgen wij voor beveiliging. Voor ontbijt wordt ook gezorgd! Willen onze gasten een gebakken of een gekookt eitje? Dan gaan wij er voor zorgen! Dit alles met een glimlach!

Daarnaast zijn er veel activiteiten, veel muziek en een échte Lamain’s Campingshow! Ook hebben we 29 maart koopzondag en het wielerevenement “De grote ronde van de Veenkoloniën” met start en finish bij onze Stadscamping. Daarnaast hebben we dat weekend ook nog kermis in Veendam. Kortom reden genoeg om centrum Veendam te bezoeken.

Waarom een Stadscamping?
Het idee van de stadscamping (uniek in Nederland) is ontstaan tijdens ons vorig evenement 'kerstmarkt met Rad van Fortuin & Kerstman-intocht”. Het evenement moest voldoen aan imago, actie en sfeer! Wij hebben regionaal aan de weg getimmerd en het resultaat was erg bevredigend. Veendam stond positief in de belangstelling! Bij het werven van sponsoren voor het Rad van Fortuin kwamen we bij Lamain’s Campingshow en gezien zijn regionaal verzorgingsgebied was de link snel gelegd. Een volgend evenement “de Stadscamping” was geboren.

Het samen werken aan imago!
Blijven wij nuchtere Groningers of gaan we de inwoners (regio) Veendam trotser maken om zo van Veendam een goede vestigingsplaats te maken met
een gezond ondernemersklimaat.

Door de Stadscamping hopen wij van onze gasten Veendam-ambassadeurs te maken en Veendam wederom op een positieve manier op de kaart te zetten. Veendam heeft naast prachtige evenementen ook sfeervolle terrassen! Zodra de zon zich laat zien kunt u weer genieten op één van de vele terrassen die het centrum rijk is. Naast een levendige centrum mag Veendam door zijn grote aanbod van modezaken zich dé modestad van de regio noemen. Kortom reden genoeg om trots op te zijn!

Veendam is meer dan een centrum!
Wij willen in de toekomst meer samenwerken met ondernemers en bedrijven buiten het centrum. Daar hopen wij veel feedback en expertise te krijgen en geven. Ook willen wij ze betrekken bij onze evenementen. Samenwerken! Een goed voorbeeld hiervan is de deelname autodealer Wensing & Gamma tijdens de Kerstmarkt met een fantastische presentatie en nu tijdens de aankomende stadscamping met Lamain’s Campingshow.

Zonder sponsoren geen activiteit!
Door met onze activiteiten buiten ons “comfort zone” te gaan is er meer geld nodig.

Wij zoeken een balans tussen sponsoring en deelnemer. Je moet je toekomstige sponsor iets kunnen bieden.

Daarom willen wij ten eerste het bedrag laag houden en ten tweede er ook voor zorgen dat de sponsor trots is dat hij sponsor is van ons evenement. Daarnaast willen wij natuurlijk een tevreden sponsor!

Wij hopen weer veel bezoekers te mogen begroeten tijdens ons evenement met een glimlach ”de Stadscamping”.